kerja banyak.............

9:02 AM / Posted by aku_joji /


ola...thun ni aku dah msuk sem ke 4....so pasni tinggal 1 thn je g untuk grad...tu pun klu lpas semua & xde repeat... Msuk sem ni ingat nk lebih tumpu on study,tpi len plak crita...sem ni ngn sem dpan aku terpaksa(mmg terpaksa) pegang jwatan yg mmg aku xmau & xlyak utk aku pgang...huhu... YDP PMKE... ble pgang jwatn ni....asyik2 meeting je keje..lam seminggu tu wajib da stu meeting.dah la da bnyak masalah. tpi nk wat cmne, Demi kebajikkan student FKE aku terima je jawatn tu...cewah. skrg terpaksa handle program2 yg xtau bleh lulus ka tak..haha. harap2 bende2 ni x ganggu study & aku harap bleh pegang tanggungjawab ni...huhu..idup PMKE

0 comments:

Post a Comment